Tilaaminen

Verkkokauppamme on toistaiseksi suljettu. Voit lähettää tilauksesi myös sähköpostitse osoitteeseen soapfactory@soapfactory.fi. Muista liittää tilaukseen mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, tilauksen toimitusosoite ja puhelinnumerosi.


Maksaminen

Saippuoiden hinta on 6€. Lähetämme sinulle laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun suoritus näkyy tilillämme, tuotteet lähtevät heti matkaan.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%). 


Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan sinulle ykkösluokan kirjeenä tai postipakettina. Toimituskuluja veloitamme tilauksesta riippumatta 5 €. Jos tilaat useita tuotteita, säästät postikuluissa!

Pakkaamme tuotteet mahdollisimman taloudellisesti, joskus kierrätettyyn pakkausmateriaaliin, joten älä ylläty jos saat tilaamasi tuotteet jonkin muun tuotteen pahvilaatikossa.
Tuotteet postitetaan sinulle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet maksanut laskun ja suoritus näkyy tilillämme. Mikäli tilauksesi viipyy, soita 050 5211079 tai laita sähköpostia osoitteeseen soapfactory@soapfactory.fi.  


Rikkoontuneet pakkaukset, palautus ja virheelliset tuotteet

Mikäli postipaketti on vaurioitunut postissa, tee heti paketin vastaanottaessasi ilmoitus siitä postiin ennen kuin avaat paketin. Huolehdi, että saat ilmoituksesta kopion itsellesi. Ilmoita tapahtuneesta meille mieluiten sähköpostilla osoitteessa soapfactory@soapfactory.fi.
Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomassa pakkauksessa oleville käyttämättömille tuotteille. Voit palauttaa tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen Soap Factory, Torpantie 13-15 D14, 01150 Söderkulla. Voidaksemme palauttaa sinulle tuotteen tai tuotteiden hinnan, liitäthän lähetykseen mukaan yhteystietosi ja tilinumerosi.
Voidaksemme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaita tuotteita, valmistamme tuotteet pienissä erissä käsityönä. Mikäli ostamasi tuotteen laadussa ilmenee kuitenkin huomauttamista, lähetä pakkaus sisältöineen osoitteeseen Soap Factory, Torpantie 13-15 D14, 01150 Söderkulla. Liitä mukaan yhteystietosi ja huomautuksesi aihe. Otamme Sinuun yhteyttä.